Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Tarieven

 

TARIEVEN per 1 januari 2017

 

Ik heb voor 2017 voor Basis GGZ en Specialistische GGZ een contract met, Zilveren kruis, CZ-OHRA, DSW, Menzis en Multizorg.

Ik heb geen contract met VGZ en De Friesland

Bij gecontracteerde zorg wordt volledig vergoed de rekening gaat rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar, deze betaalt rechtstreeks aan mij. U betaalt eventueel alleen uw eigen risico.

 

Als u verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waar ik geen contract mee, kunt u toch in behandeling komen. Aan het eind van de behandeling krijgt u een factuur deze moet u zelf betalen. Ik voor de BasisGGZ reken ik 100% en voor de Specialistische GGZ zorg reken ik 90% van het maximum tarief zoals vastgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit. U kunt de factuur naar uw zorgverzekeraar sturen deze is wettelijk verplicht u een “redelijke vergoeding“ te betalen. Uw verzekering betaalt u 70-80 % van dat maximumtarief. 

 Haptotherapie en Lichaamsgerichte Psychotherapie vallen niet in de basiszorg, het tarief daarvoor is € 90,- per sessie, hiervoor krijgt u van mij een rekening die u zelf moet betalen. Als u aanvullend verzekerd bent kunt u een bedrag terugkrijgen van uw zorgverzekering.

 

 

Haptotherapie

Sessie

45/50 minuten

€ 90,-

Lichaamsgerichte psychotherapie

Sessie

 45/50 minuten

€ 90,-

 

 

 

 

Basis GGZ niet gecontracteerd

Per behandeling

% NZa tarief

 

Basis GGZ kort (BK)

 

100

€ 457,43

Basis GGZ middel (BM)

 

100

€ 779,40

Basis GGZ Inentsief (BI)

 

100

€ 1222,15

Basis GGZ Chronisch

 

100

€ 1127,95

 

 

 

 

Specialistische GGZ

 

 

 

Niet gecontracteerd

 

 90 % NZa tarief

 

 No show u dient afsraken 24 uur van te voren af te zeggen anders wordt er een No Show tarief berekend.

 te laat afgebeld

 

 €40,-

 No show

 niet gebeld niet gemaild

 

 €60,-

 

 

Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met me op.