Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Wie ben ik?

 

Mijn levensloop in 't kort
Ik ben in 1951 geboren en behaalde het HBS b examen in 1969, daarna ben ik in Utrecht Psychologie gaan studeren. In 1977 studeerde ik af in de differentiële (persoonlijkheids-) psychologie. Tijdens mijn studie heb ik lesgegeven in andragogie en psychologie aan de opleiding voor psychiatrisch verpleegkundigen van psychiatrische Centrum Zon en Schild.

Na mijn studie heb twee en een half jaar gewerkt bij Stichting Anno 1970; een stichting voor kinderbescherming en maatschappelijk werk. Hierna ben ik mijn eigen praktijk gestart. In 1981 rondde ik de postdocorale studie voor Rogeriaans psychotherapeut af (tegenwoordig cliëntgerichte therapie). Daarna volgde ik basiscursussen in psychoanalytische therapie, gedragstherapie, interactionele therapie, hypnotherapie, EMDR en dagdroomtherapie. In 2013 ben ik afgestudeerd als haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn en reregisteeerd als Lichaamsgericht Werkend Psycholoog bij het NIP.

Ik ben ook aktief geweest in mijn beroepsvereniging de NVVP, onder andere als voorzitter van de Indicatiecommissie regio Zuid Holland en als voorzitter van de Werkgroep Praktijk Automatisering.

Vanaf 1988 ben ik bevoegd psychotherapeut. Van 1988 tot 1991 werkte ik als psychotherapeut bij Humana in Gouda en Rotterdam. In 1991 vestigde ik me weer zelfstandig in Gouda, de eerste jaren daar werkte ik nauw samen met een zelfstandig gevestigd psychiater. Vanaf 1996 is mijn praktijk gevestigd aan de Willem de Zwijgersingel 17 in Gouda. In 2012 ben ik naast psychotherapiepraktijk een praktijk voor haptotherapie gestart, deels in Gouda deels in Groot Ammers.