Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Aanmelden

 

Wachttijd: 

 Ik neem op dit moment geen nieuwe clienten aan, de wachtlijst is vol, de wachttijden zijn te lang. 

 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen

Alle behandelingen worden door mij persoonlijk gegeven. Tussen intake en start van de behandeling is geen wachttijd. 

Om uw behandeling in de basisggz of specialistische ggz vergoed te krijgen is een verwijzing van uw huisarts nodig. Deze bepaalt met u welke hulp geschikt is. U kunt naar mij verwezen worden voor Basis Geestelijke Gezondheidszorg of Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (psychotherapie). In de verwijsbrief moet staan naar welke vorm van GGZ u wordt doorverwezen, de waarschijnlijke diagose waar uw verwijzer aan denkt, en de agb code van de verwijzer. 

U kunt uzelf aanmelden voor de volgende behandleingen: Haptotherapie en Lichaamsgerichte Pscyhotherapie. Hier is geen verwijzing nodig maar deze behandelingen worden ook niet vergoed. Meer hierover op de pagina over tarieven.